Tavlor tas ner och besticken packas in i cellofanfolie, just när en budbil fylls med maskiner och lådor. I den lilla grottan i Montjoi slår vågorna mot stranden. Vi är på El BUlli och bevittnar nedstängningen av världens mest kända restaurang. Den trestjärninga chefskocken Ferran Adrià anses vara världens bästa. Varje år stänger hans restaurang El Bulli i ett halvår – nu är det dags för Adrià och hans team att dra sig tillbaka till hans matlagningslaboratorium i Barcelona för att skapa nästa års meny.
21 oktober, 2011
Gereon Wetzel
Anna Gnesti Rosell
Gereon Wetzel
Tyskland
El Bulli: Cooking In Progress
Svenska Dagbladet | |
Aftonbladet | |
Expressen | |
Sydsvenskan | |
Kulturnytt i P4 | |
TV4 Nyhetsmorgon | |
Nöjesguiden | |
Helsingborgs Dagblad | |
Moviezine | |
Ciné | |
Filmeye | |
Kommunalarbetaren |
Som medlem kan du filtrera på spelplattformar och musikgenrer samt stänga av autospelning av trailers.
Registrera digDenna sajts underhåll är helt beroende av reklamintäkter och premiummedlemmar. Vänligen stäng av din annonsblockerare eller bli premiummedlem för att slippa reklam.
Ett premiummedlemskap kostar 39:- för en månad eller 299:- för ett år och då låser du upp funktioner och du stödjer också en oberoende utvecklare.
Tänk på att:
Alla recensioner kontrolleras manuellt.